"Çukurova Basketbol Maçını Kazanmak İstiyoruz"

"Çukurova Basketbol Maçını Kazanmak İstiyoruz"
- Gündoğdu Adana Basketbol Asbaşkanı İbrahim Avcı:"Sporcularımıza inancımız tam"


ADANA (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gündoğdu Adana Basketbol'un asbaşkanı İbrahim Avcı, 27 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Çukurova Basketbol ile yapacakları maçı galip tamamlamak istediklerini bildirdi.

İbrahim Avcı, yaptığı yazılı açıklamada, 2. haftada konuk ettikleri ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe'yi 70-68 mağlup ettiklerini hatırlatırken, çok önemli bir rakibi yenmenin moraliyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Ligin 3. haftasında 27 Ekim Cumartesi günü Çukurova Basketbol'la deplasmanda karşılaşacaklarını kaydeden Avcı, şu ifadeleri kullandı:

"Çukurova Basketbol maçını kazanmak istiyoruz. Bu konuda sporcularımıza inancımız tam. Mütevazı kadromuzla, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk yılımızda iyi şeyler yapmak için yola çıktık. İlerleyen dönemlerde, büyük bölümünü Adanalı çocuklarımızın oluşturacağı bir takım olmak istiyoruz. Şehir olarak bunu başaracak potansiyele sahibiz. Mersin'deki maçta da taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.