Cumhur İtifakı Konya'da adaylarını tanıttı

Cumhur İtifakı Konya'da adaylarını tanıttı
AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu "Cumhur İttifakı" Konya adaylarını tanıtıyor

AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu "Cumhur İttifakı" Konya adaylarını tanıtıyor. Selçuklu Spor Salonu'nda AK Parti ve MHP'li kurmayların katılımı ile gerçekleştirilen tören ney sesi eşliğindeki saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. 

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Angı selamlama ve teşekkür konuşmasının ardından, "26 ilçede AK Parti, 5 ilçede ise MHP adayıyla yarışacağız. İnşaallah 31 Mart akşamı hep birlikte yüzümüz gülecek. Gönüllere girip, tevazu ve samimiyetle bu kutlu yürüyüşü devam ettireceğiz" dedi. 

MHP İl Başkanı Murat Çiçek ise, "MHP Genel Başkanımız önce milletim ve devletim sonra partim ve biz anlayışıyla hareket etmiş ve Yenikapı ruhuyla hareket etmiştir. Milli bekamız üzerindeki tehditlerin büyüklüğü üzerinde azalma olmadığı gibi aksi saldırılar devam etmektedir. Hıyanet yine fazlasıyla mesai yaptı. Su uyudu ama düşman uyamadı. Türkiye'nin beka sorunun ortaya çıktığını gören liderimiz Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımızın kurduğu Cumhur İttifakı ile bu adımlar bertaraf edilmiştir. Bu yolda hedef turandır. MHP, 31 Mart 2019'da Türk milletinin yeni bir zafere imza atacağına inanmaktadır. Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı başta Büyükşehir olmak üzere 31 ilçenin alayını alacaktır. Cumhur İttifakının onurlu mücadelesi için tek ses tek nefes olacağız. Namımız ve şanımızı yere düşürmeyeceğiz. Şer ittifakını yerle bir edip Türkiye'yi 2023 hedefine en kısa sürede ulaştıracağız" diye konuştu.

whatsapp-image-2019-01-18-at-14.56.20-(1).jpeg

ALTAY: GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, "Şimdi yeni bir dönemin başlangıcındayız. Gönül belediyeciliği başlıyor. Gönül Belediyeciliğinin en güzelini Konya'dan gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Hedefimiz Konya Büyükşehir'de en yüksek oyu almak ilçelerde Cumhur İttifakıyla tüm ilçeleri kazanmak. Kapı kapı dolaşacağız ve destek isteyeceğiz. Biz bunu yaptığımız zaman Konya'ya bize bu desteği verecektir” ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA OY İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “31 ilçemiz var, büyükşehrimiz var... İlçe ilçe, köy köy çalışmalar yapıldı. Hatamız olabilir, eksiğimiz olabilir ama niyetimizde kötülük yok.  31 Mart akşamı tekrar besmeleyi çekeceğiz, durmak yok yola devam diyeceğiz. İki kıymetli partinin liderleri bir araya gelerek oynanan oyunları bozdu. Kendisiyle yarışan bir partiyiz. Belediyecilik bizim işimiz. İstiyoruz ki Konya'nın her karışı merkezi hükümetle birlikte yatırımlara kaldığı yerden devam etsin.  Bugün nöbet değişimi yaşıyoruz. Bazı başkanlar bırakacak bazıları da devam edecek. AK Parti'nin her kademesi aynı derecede kıymetlidir.  Vekiliyle, büyükşehiriyle sahaya süreceğiz. Kapı kapı dolaşıp Cumhur ittifakının son aldığı oydan daha fazla oy almaya çalışacağız. 31 ilçeyi almak bizi mutlu etmez, büyükşehir ve 31 ilçede en çok oy oranını almak istiyoruz. Konya'da bütün ilçelerde Cumhur İttifakıyla gönül seferberliğine başlıyoruz. Başkan değil kardeş seçmeye geliyoruz. Biz koltukları emanet olarak görüyoruz. 5 yıl çabuk geçer siz de eski başkan olursunuz, koltuğa nasıl geldiğiniz değil nasıl gittiğiniz önemli.  Tevazudan samimiyetten ödün vermeden çalışma yapın. Siz isterseniz asfaltı altından dökün milletin gönlünde değilseniz asfaltın önemi kalmaz” diye konuştu.

 

whatsapp-image-2019-01-18-at-14.56.19-(1).jpeg

Konya'nın adayları...

Büyükşehir:  U. İbrahim Altay

Karatay: Hasan Kılca

Meram: Mustafa Kavuş

Selçuklu :  Ahmet Pekyatırmacı

Ahırlı: İsa Akgül

Akören:  İsmail Aslan

Akşehir: Salih Akkaya

Altınekin: Muharrem Dere

Beyşehir: Üzeyir Yaşar

Bozkır: Sadettin Saygın

Çeltik: Ali Meşe

Cihanbeyli: Mehmet Kale

Çumra:  Halil Oflaz

Derbent: Hüseyin Ayten

Derebucak: Ahmet Kısa

Doğanhisar: İhsan Öztoklu

Emirgazi: Nurişen Koçak

Ereğli: Adem Erdal

Güneysınır: Ahmet Demir

Hadim: Ahmet Hadimioğlu

Halkapınar: Mehmet Bakkal

Hüyük: Mehmet Çiğdem

Ilgın: Yalçın Ertaş

Kadınhanı: Mehmet Badem

Karapınar: Mehmet Yaka

Kulu :  Murat Ünver

Sarayönü: Nafiz Solak

Seydişehir:  Mehmet Tutal

Taşkent: Osman Arı

Tuzlukçu: İsmail Budak

Yalıhüyük: Hasan Koçer

Yunak:  A. Emre Demirhan

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum