Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ek gösterge müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ek gösterge müjdesi
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Polislerimizin öğretmenlerimizin hemşirelerimizin din görevlilerimizin ve diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3600’e çıkaracağız. Buradaki adaletsizliği bu vesileyle inşallah gidermiş oluyoruz” 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Polislerimizin öğretmenlerimizin hemşirelerimizin din görevlilerimizin ve diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3600’e çıkaracağız. Buradaki adaletsizliği bu vesileyle inşallah gidermiş oluyoruz” dedi. 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Seçim Beyannamesini açıkladı. Beyannamenin son başlığının dış politika ve milli güvenlik konusu olduğunu bildiren Erdoğan, “Dış politikada hakkaniyet eksenli yaklaşımımızı devam ettireceğiz. Bağımsız ve inisiyatif alan dış politika uygulamalarımızla öncü bir ülke haline getirdiğimiz Türkiye’yi bölgesel ve küresel düzeyde daha da güçlendireceğiz. Bölgemizin demokrasiye ve insan haklarına saygılı istikrarlı yönetimlere kavuşması için çalışmayı sürdüreceğiz. Birleşmiş Milletler başta olmak üzere tüm uluslararası platformlarda insanlığın vicdanı mazlumların sesi olduk. Olmaya devam edeceğiz. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ çağrımızı her platformda tekrarlayacağız. Dış politikada elde ettiğimiz kazanımların ticaret ve yatırım olarak ülkemize dönmesine yönelik çalışmalara ağırlık vereceğiz. Boşuna ‘one minute’ demedik. Boşuna ‘Dünya 5’ten büyüktür’ demedik. Bunlar bizim dış politikamızın eksenini oluşturdu. Stratejik bir hedef olarak gördüğümüz Avrupa Birliği üyeliği için kazan kazan esasına göre süreci işletmekten vazgeçmeyeceğiz. Amerika ile yaşadığımız sorunları aşarak müttefiklik ruhuna uygun bir ilişki tesis etmenin yollarını arayacağız. Rusya ile gayet iyi bir zemine oturan ilişkilerimizi daha da geliştireceğiz. Balkan ülkeleriyle tarihi birlikteliğimizden aldığımız güçle daha yakın ilişkiler sürdürmeye devam edeceğiz. Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü savunmayı sürdürecek, Kırım’ın asli halkı olan Katar Türklerinin güvenlik ve refahının teminini önceliğimiz olarak koruyacağız. KKTC’yi siyasi ve ekonomik olarak destekleyecek adada adil bir çözüme ulaşılması için çaba göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.