Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi

Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi
Kutlamalara katılan vatandaşlara sözlü ve fiziki saldırıda bulunup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği öne sürülen bir kişi gözaltına alındı

MUĞLA (AA) - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sevinç gösterisinde bulunan vatandaşlara sözlü ve fiziki saldırıda bulunup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı önünden çıkan konvoyun, Neyzen Tevfik Caddesi'nden geçişi sırasında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, konvoydakilere yönelik sözlü ve fiziki saldırıda bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli şahsı gözaltına aldı. Söz konusu kişi, gözaltına alındığı sırada ise ekip aracını yumruklayarak, hakaret etmeye devam etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.