Çumra'da asfalt çalışmaları

Çumra'da asfalt çalışmaları
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi'nce her ilçeye prestij cadde yapılması kapsamında Çumra ilçesinde asfalt çalışmalarına devam ediliyor.Çumra...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi'nce her ilçeye prestij cadde yapılması kapsamında Çumra ilçesinde asfalt çalışmalarına devam ediliyor.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, prestij cadde yapımı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Oğuz, sıcak asfalt çalışması sebebiyle kullanılmayacak olan kilitli taşların sökülerek başka alanlarda değerlendirildiğini dile getirdi.

Kaldırılan kilitli taşların israf edilmediğini belirten Oğuz, "Kullanılmayacak olan taşlar, toplama merkezimize getiriliyor ve belediyemiz tarafından tekrar değerlendiriliyor. Daha sonra şehrin çeşitli yerlerinde yol, kaldırım, park ve ihtiyaca göre okul, cami düzenlemelerinde kullanılıyor" ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.