Uğur Özteke

Uğur Özteke

Davutoğlu’nu “mezdeke” ile mi kutladınız?

Davutoğlu’nu “mezdeke” ile mi kutladınız?

“Başbakan Konya için iyi oldu mu?”

“Konya Davutoğlu’ndan istifade edebilir mi?”

“Davutoğlu bu işi iyi yapabilir mi?” … gibi bu ve buna benzer sorularla karşılaşmaya daha doğrusu bu konudaki sorularla çokça karşılaşmaya devam ediyoruz.

………..

Davutoğlu ne yapar? Onu ben de bilmiyorum ama Konya’nın Davutoğlu ile neler yapabileceği konusundaki endişelerim üzüntüye, dahası öfkeye dönüşmeye başladı.

Dün öğle saatlerine doğru partili çok sevdiğim ve saydığım bir hocam aradı. Selam sabah faslından sonra hocam direkt olarak sorgu faslına geçti.

“Uğur abi Sayın Davutoğlu için yapılan kutlamaya izledin mi?”

“Hayır hocam fırsatım olmadı izleyemedim. Hayırdır?”

“Ben, o kutlama alanında değildim. Ankara’dan bir arkadaşımız aradı. Bu kutlamaları izleyip izlemediğimi sordum. Bende hayır deyince hemen bir televizyon bulup bu kutlamaları izlememi istedi. Bunun üzerine hemen ilk bulduğum dükkana girip televizyonu açtırdım.

Abi kutlamada ne vardı biliyor musun? Bizim kaşık ekibi Davutoğlu tişörtleri ile mezdeke oynuyorlardı…”

……….

Daha sonra hocamın da benim de ağzımın kontrolü kaçmıştı.

Hocam ile görüştükten sonra birkaç görüşme daha yaptım, gazeteye geçtim ve ilk işim Hz. Google’ye “Mezleke ne?” diye sordum. Meğer mezleke değil mezdeke imiş. Ve hep karşıma videolar çıkmaya başladı. Okudukça öğreniyordum ki “mezdeke”, yüzlerini peçeleriyle gizleyen 3 kişiden oluşan dansöz grubu, arap oyunu, ….

Yani… Yanisi Sayın Başbakan’a, Sayın Davutoğlu’na, Yeni Türkiye’ye, Yeni Konya’ya yakışmayacak en uçuk örnek…

Size yuh diyorum. Yuh. En yakın caminin imamını çağırıp bir Yasin okutsaydınız hiç olmazsa bir faydası olurdu…

BU FOTOĞRAFI VATANDAŞIMIZ

ARACILIĞI İLE YETKİLİLERİMİZE SUNARIZ

Dün sabah bir okurumuz önce telefonla aradı bazı fotoğraflar göndereceğini söyledi. Ardından da aşağıdaki benzer birkaç fotoyu gönderdi.

img-20140828-wa0004.jpg

Sonra tekrar aradı.

Başladı anlatmaya, “Abi fotoğraflar bir yangın fotoğrafı değil. Bu ….. unlu mamullerin bacasından çıkan dumanlar. Bizim gördüğümüzü belediye yetkilileri görmezler mi?

……….

Biz yine iyi niyetli düşünelim diyoruz. Belki görmemişlerdir. İnşallah bu vesile ile görürler deyip sizlerle paylaşıyoruz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Hiç kimsenin, zihninde kirli ayakları ile geçmesine izin vermeyeceksin.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Bebek arabalı anneler, içindeki bebekleri ile arabaları yolun üstünde tutup kendileri kaldırımda durmadıkları zaman ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR