Deniz Fenerine Tırmanıp Özçekim Yaptılar

Deniz Fenerine Tırmanıp Özçekim Yaptılar
Marmaris'te özçekim yapmak için 6 metre yüksekliğindeki deniz feneri direğine tırmanan Trabzonlu iki arkadaş, heyecanlı anlar yaşanmasına neden oldu

MUĞLA (AA) - Marmaris'te özçekim yapmak için yaklaşık 6 metre yükseklikteki deniz feneri direğine tırmanan iki Karadenizli, heyecanlı anlar yaşanmasına neden oldu.

Trabzon'un Of ilçesinden Marmaris'teki yakınlarının yanına tatile gelen Hamdi Demirel ve ismini vermek istemeyen arkadaşı, Kordon Caddesi'nde yürüyüş yaptıktan sonra Eski Gümrük İskelesi'ndeki denize fenerinin direğine tırmandı.

Yaklaşık 6 metre yüksekliğindeki fenere birbirlerini çekerek çıkan arkadaşlar, görenlerin heyecanlanmasına neden oldu.  

Direğin tepesinde bir süre kalan Demirel ve arkadaşı, özçekim yaptı. Kendilerini görüntüleyen gazetecileri fark eden iki arkadaş, "Bize her yer Trabzon" şeklinde bağırdı, telefonlarından Karadeniz müziği çaldı.

Demirel ve arkadaşı, durumu fark ederek iskeleye gelen zabıta memurunun uyarı üzerine indi. 

Demirel, Marmaris manzarasını arkalarına alarak özçekim yapmak için direğe tırmandıklarını, tırmanmaya alışık oldukları için direğe çıkmalarının kendileri için tehlikeli olmadığını söyledi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.