Deniz Turizmi Fuarında Türkiye Tanıtımı

Deniz Turizmi Fuarında Türkiye Tanıtımı
Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Öztürk: "Turizmde yaşadığımız sıkıntılı günleri geride bıraktık. 2018, dünya turizminde Türkiye yılı olacak. Almanya'daki fuarda ülkemiz turizminin yükseliş ivmesine biz de katkı koyacağız"

İZMİR (AA) - Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, dünyanın en etkili deniz turizmi fuarlarından Boot Düsseldorf'da etkin bir tanıtım yapılacağını belirterek fuarda Türk turizminin yükseliş ivmesine katkı yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Şubeden yapılan açıklamaya göre Kültür ve Turizm Bakanlığı, 20-28 Ocak 2018'de Almanya'nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek dünyanın en fazla ziyaretçi çeken deniz turizm fuarı Boot Düsseldorf’da Türkiye standının koordinasyon görevini Deniz Ticaret Odasının Antalya ve İzmir şubelerine verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, fuarda dalış turizminden kite-sörfe, rüzgar sörfünden marinalara kadar Türkiye'nin deniz turizmi ve su sporlarındaki zenginliği ziyaretçilere anlatacaklarını kaydetti.

Türk turizminin 2017 yılında turizmde yeniden yükselişe geçtiğini hatırlatan Öztürk, şunları kaydetti:

"Turizmde yaşadığımız sıkıntılı günleri geride bıraktık. 2018 dünya turizminde Türkiye yılı olacak. Bundan sonra tanıtım zamanı. Ülkemizin güvenli olduğunu, dünyanın her yerinden konuklarımızın gönül rahatlığıyla tatil yapabilecekleri güzelliklere sahip bulunduğunu her platformda anlatmaya devam edeceğiz. Almanya’daki fuarda ülkemiz turizminin yükseliş ivmesine biz de katkı koyacağız."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.