Deniz Ulaşımına Fırtına Engeli

Deniz Ulaşımına Fırtına Engeli
Yalova’da etkili olan fırtına deniz ulaşımını felce uğrattı. Yalova ile Kartal, Pendik ve Yenikapı arasındaki deniz ulaşımı yapılamıyor.

Yalova’da etkili olan fırtına deniz ulaşımını felce uğrattı. Yalova ile Kartal, Pendik ve Yenikapıarasındaki deniz ulaşımı yapılamıyor.
Yalova’da Sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan ve şiddetini arttıran fırtına deniz ulaşımını engelledi. Yalova-Kartal deniz otobüsü seferleri ile Yalova-Pendik ve Yalova-Yenikapı hızlı feribot seferleri ise gerçekleştirilemiyor. Öte yandan Topçular-Eskihisar arabalı vapur seferlerinde ise bir kesinti yaşanmamasına rağmen fırtına nedeniyle sefer saatlerinde gecikmeler meydana geliyor.
İstanbul’a gitmek için İDO Yalova iskelesine gelen vatandaşlar ise seferlerin iptal edildiğini duyunca neye uğradıklarını şaşırdı. Araçla istanbul’a gidecek olanlar ya Topçular’ı ya da karayolunu tercih ederken yayalar ise otobüslere yöneldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.