Denizli'de Kayıp İki Kişiyi Arama Çalışmaları

Denizli'de Kayıp İki Kişiyi Arama Çalışmaları
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Honaz ilçesinde 54 gündür kayıp olan iki kişiyi arama çalışmalarından sonuç alınamadığı bildirildi.Denizli Emniyet Müdürlüğünden...

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Honaz ilçesinde 54 gündür kayıp olan iki kişiyi arama çalışmalarından sonuç alınamadığı bildirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Honaz ilçesinde ikamet eden ve ailelerinin kayıp başvurusu üzerine arama çalışması başlatılan Soner Kızılırmak ile Murat Uğur Pınarbaş'ı bulmak için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Şahısların kaybolması ile bağlantılı olabileceği düşünülen F.B. ve bu kişinin irtibatlı olduğu M.K. ve R.Ç'nin Asayiş Şube Müdürlüğünce gözaltına alındığı hatırlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılardan Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen F.B. adli kontrol şartı ile diğer 2 şüpheli ise sorgularının ardından savcılıktan serbest bırakılmışlardır. Kayıp kişiler ile ilgili herhangi bir bulguya ulaşılabilmesi amacıyla Baklankuyucak Mahallesi sınırlarında kalan Çayırboğazı-İkiztepe Deresi mevkisi ile Dazlak Tepe mevkisi arasında yer alan yaklaşık 5 kilometrekarelik ormanlık alanda yapılan arama ve tarama faaliyetlerinde herhangi bir iz veya emareye rastlanılmamıştır."

Soner Kızılırmak ile Murat Uğur Pınarbaş, 54 gün önce evlerinden ayrılmış ve kendilerinden bir daha haber alınamamıştı. Ailelerin kayıp başvurusu üzerine arama çalışması başlatılmıştı. Bu kapsamda Emniyet Genel Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi'nden "Obert" ve "Melo" adlı köpekler de Aydınlar Mahallesi'nde Akbaş Barajı yakınlarındaki 4 kilometrelik ormanlık alanda çalışmalara katılmış ancak herhangi bir ize rastlanamamıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.