Denizli'de Otomobilin Trafik Polisine Çarpması Güvenlik Kamerasında

Denizli'de Otomobilin Trafik Polisine Çarpması Güvenlik Kamerasında
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Tavas ilçesinde dün akşam bir trafik polisinin otomobilin çarpması sonucu yaralanmasının, güvenlik kamerasınca kaydedildiği...

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Tavas ilçesinde dün akşam bir trafik polisinin otomobilin çarpması sonucu yaralanmasının, güvenlik kamerasınca kaydedildiği ortaya çıktı.

Denizli-Antalya kara yolu Sarıabat Mahallesi yakınlarındaki Tavas Makası mevkisinde meydana gelen kaza, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Görüntüde, bir kamyonetin evrakını kontrol eden Erkan Temel'in, Antalya yönüne giden bir otomobilin çarpması sonucu mesai arkadaşının yanına düşmesi yer alıyor.

Bu arada, kazada ağır yaralanan polis memuru Temel'in tedavisinin, Pamukkale Üniversitesi Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği öğrenildi.

- Olay

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli trafik ekibi, dün akşam, Tavas Makası mevkisinde, trafik işaretlerini yerleştirerek, uygulama başlatmıştı.

Polis memurlarından Erkan Temel, bir kamyonetin evrakını kontrol ettiği sırada, O.Y'nin kullandığı 20 U 0353 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralanmış, O.Y, gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.