Denizli'den Haleplilere 41 tır yardım

Denizli'den Haleplilere 41 tır yardım
"Halep İçin Harekete Geç" kampanyası çerçevesinde Hayrat İnsani Yardım Derneğinin organizasyonu ile toplanan 41 tır yardım malzemesi Haleplilere ulaştırılmak üzere uğurlandı

DENİZLİ (AA) - Hayrat İnsani Yardım Derneği Denizli Temsilciliğinin Suriye'nin Halep kentinden tahliye edilen sivillere ulaştırılmak üzere topladığı 41 tır insani yardım malzemesi, bölgeye gönderildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği "Halep İçin Harekete Geç" kampanyası kapsamında Polisevinde tören düzenlendi.

"İyiliğe sözümüz var" sloganıyla düzenlenen kampanyanın uğurlama törenine katılanlara Suriye'deki zor yaşam koşullarını anımsatmak için Suriye ekmeği ve çökelek ikram edildi.

Hayrat Vakfı Denizli Temsilcisi Zakir Çetin, kampanya kapsamında 9 tır yardım malzemesi daha toplayarak kampanya öncesi koydukları 50 tırlık hedefe ulaşacaklarını dile getirdi.

Mehter takımının çeşitli marşları seslendirdiği törende Denizli Müftüsü Mehmet Aşık'ın yaptığı duanın ardından tırlar yola çıktı.

Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci de katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.