Deplasman zaferini özledik

Deplasman zaferini özledik
orku Konyaspor deplasmanda oynadığı son 5 lig müsabakasında galibiyete hasret kaldı

Torku Konyaspor deplasmanda oynadığı son 5 lig müsabakasında galibiyete hasret kaldı. Geçtiğimiz sezon dış sahada istediği başarıyı elde edemeyen ve özellikle sezonun ilk devresinde deplasman galibiyeti alamamasıyla dikkat çeken yeşil-beyazlılar, sezon boyunca sadece Kasımpaşa ve Bursaspor’u deplasmanda mağlup edebilmişti. Aynı tabloyu bu sezon yaşamak istemeyen temsilcimiz Sivasspor karşısında 5 maçlık deplasman galibiyeti hasretini dindirmek amacında. Deplasmanda son olarak 22 Mart’ta oynanan maçta Bursaspor’u 2-1 mağlup edebilen temsilcimiz Sivasspor’u yenmesi durumunda 6 ay sonra dış saha galibiyeti almış olacak.

BAKKAL İLE 12. DEPLASMAN

Torku Konyaspor, Mesut Bakkal yönetiminde 12. deplasman maçına çıkacak. Tecrübeli teknik adamın takımın başına geçmesinin ardından dış sahada çıkış yakalayan temsilcimiz, Bakkal yönetimindeki 11 deplasman müsabakasında 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Sezonun ilk haftasında deplasmanda öne geçtiği maçta Eskişehirspor’a 2-1 yenilen yeşil-beyazlılar, bugün dış sahadaki ilk puanlarını almanın mücadelesini yapacak. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.