"Dersaadet Buluşmaları"

"Dersaadet Buluşmaları"
İstanbul Valisi Şahin, STK temsilcileriyle bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Dersaadet Buluşmaları" kapsamında İstanbul'daki Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, vilayet kabul salonunda gerçekleşen toplantıda, İstanbul'daki sivil toplum faaliyetleri hakkında bilgi alan Şahin, STK temsilcilerine görevlerinde başarılar diledi.

Toplantıya, İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, Aksa Eğitim ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Çamurluoğlu, Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Alacacı, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Yücel Çelikbilek, Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Araştırma ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Can, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın, Medeniyet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M. Beşir Eryarsoy, Akabe Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öztekin, Hayrat Vakfı Başkan Yardımcısı Ahmet Semiz ve Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Topbaş katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.