Devletimizin Bekası ve Milletimiz İçin Gereken Neyse Yapacağız

Devletimizin Bekası ve Milletimiz İçin Gereken Neyse Yapacağız
AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile İlçe Yönetimi, MHP Karatay İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile İlçe Yönetimi, MHP Karatay İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından oluşan Yenikapı Ruhunun daha da güçlenmesi adına gayret göstermeye devam edeceklerini söyleyen AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, “İşin içinde ülkemizin bekası ile milletimizin huzur ve mutluluğu varsa ülkemize karşı kötülük peşinde olanlara karşı dimdik duran Cumhur İttifakımızın da güçlü irade ile azimleri var” dedi. 

 

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, MHP Karatay İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile ilçe yönetiminin de katıldığı ziyarette Hasan Kılca, MHP Karatay İlçe Başkanı Remzi Karaarslan ve teşkilat mensupları tarafından kapıda karşılandı.

Sıcak ağırlama dolayısıyla MHP İlçe Başkanı Karaarslan’a ve yönetimine teşekkür eden AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay’a hizmet etmek için yola çıktıklarına vurgu yaparak bu yolda Cumhur İttifakı olarak güzel işler yapacaklarına inandığını dile getirdi.

ÜLKE BEKASI MİLLETİMİZİN MUTLULUĞU SÖZ KONUSU VE SONUNA KADAR BİRLİKTEYİZ

Kılca, “İşin özünde ülkemizin bekası, milletimizin huzur ve mutluluğu varsa ülkemize kötülük yapanlara karşı her zaman dimdik duran Cumhur İttifakımızın güçlü iradeleri ve azimleri de var. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından oluşan ve özellikle de Yenikapı Ruhu ile devam eden bu güç birliğimiz de bizler için çok önemli. Bizler de bu birlikteliğe sonuna kadar sahip çıkacağız. Hep birlikte liderlerimizin de öncülüğünde Konyamıza ve Karatayımıza hizmet etmek adına sizlerin dua ve desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

KARATAYIMIZ İÇİN GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Karatay İlçe Başkanı Remzi Karaarslan da Hasan Kılca’yı tebrik ederek şunları söyledi: “Sayın Genel Başkanımız ve genel merkezimiz, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde kullanılmak üzere ‘Beka için milli karar, Cumhur için istikrar’ sloganını belirlediler. Bizler de bu anlayışla inşallah önemli ve güzel çalışmalar yapacağız. Zaten belediye başkanımız Sayın Mehmet Hançerli 15 yıllık çalışmalarıyla takdir ettiğimiz başkanımız. İnşallah sizler de şehrimize en güzel hizmetlerde bulunacaksınız” dedi.

HASAN KILCA’DAN ESNAF ZİYARETLERİ

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe teşkilat mensupları, MHP İlçe Teşkilatı ziyaretinin yanı sıra İstanbul Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya gelerek Karataylıların dua ve desteklerini istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.