“Diltaş’ın Muhteşem Gecesi"

“Diltaş’ın Muhteşem Gecesi"
Diltaş Eğitim Kurumları Selçuklu Kongre Merkezi'nde 3000 kişinin üzerindeki bir katılımla görkemli bir program gerçekleştirdi.

Diltaş Eğitim Kurumları Selçuklu Kongre Merkezi'nde 3000 kişinin üzerindeki bir katılımla görkemli bir program gerçekleştirdi. Programa Milli Eğitim Şube Müdürleri, Konya Baro Başkanı, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı, Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu üyeleri, Diltaş öğretmenleri ve velileri katıldı.

11-023.jpg

Gecenin sunumu kurumun Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı Selma Salar tarafından yapılırken açılış konuşmasını ise Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci gerçekleştirdi. Ketenci, gecenin hazırlanmasında emeği geçen kişiler başta olmak üzere katılımlarından dolayı konuklara teşekkür etti.

Etkinliğin ilk bölümünde  Konya'nın ilk ve tek filarmoni orkestrası olan "Diltaş Filarmoni Orkestrası" dünya standartlarında bir konser gerçekleştirdi.

13-010.jpg

Diltaş Filarmoni Orkestrası’na Karadeniz yöresi türkülerinde ünlü tulum icracısı Mahmut Turan eşlik etti. Ardından Konya’nın ve Türkiye'nin kültürler arası etkileşim önderi olan "Diltaş Halk Oyunları Topluluğu" ise Türk Halk Oyunları gösterileriyle adeta görsel bir şölene imza attı. Diltaş Oscarları, 19. Diltaş Başarı Ödülleri Töreni'nde ise akademik, sportif ve sanatsal alanda başarı elde eden 519 öğrencimiz büyük bir coşku içerisinde ödüllerini aldı!

10-013.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.