Diltaş'ta 38. Yıl gururu

Diltaş'ta 38. Yıl gururu
Konya'da eğitim alanında 37. Yıldır adından söz ettiren Diltaş Eğitim Kurumları 38. Yılına girmenin gururunu yaşıyor.
Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Sefa Ketenci kuruluş yıldönümleri dolasıyla bir mesaj yayınladı.
 

Sevgili Konya Halkı,

Bugün eğitim yolculuğumuzda 37 yılı büyük bir gururla ve üstün başarılarla geride bıraktık. Bu süre boyunca Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda, “Eğitimde Önder” olmanın sorumluluğuyla binlerce değerli gencimizi bilim insanı, yönetici, sanatçı, sporcu ve birçok meslek grubunda başarıyla görev yapan bireyler olarak topluma kazandırdık.

37 yıl geride kalırken Diltaş Eğitim Kurumlarının sürdürülebilir ve güvenilir bir kurum olmasında hiç şüphesiz kurumsal yapısı, kültürü, etik değerleri, aidiyeti yüksek ve yetkin öğretim kadrosu büyük bir yere sahiptir. Kuruluşumuzdan bu zamana kadar Diltaş’a emek vermiş tüm Diltaşlılara şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.

Günümüzde dünyada yaşanan birçok sıkıntının üstesinden gelmede tam donanımlı bireyler yetiştirebilmek büyük önem arz etmektedir. Bunu başarabilmenin yolu da iyi bir eğitimden geçmektedir. Bu noktada tüm eğitim kurumlarının çok daha fazla gayret etmesi, bilim ve aklın ışığında daha çok çalışması gerekmektedir.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti’miz 100. yıl hedeflerine doğru koşar adım ilerliyor. Bizler de bir yandan mevcut faaliyetlerimizin her unsurunda “mükemmel hizmet”i sağlamak adına çalışırken diğer yandan 2017 yılı Temmuz ayında Konya Real Bölgesi’nde dördüncü okulumuzun inşaatına başlayacağız. Ayrıca fizibilite çalışmaları tamamlanmış ve Anayasa’mızın ilgili maddesi değiştiği takdirde iki yıl içerisinde faaliyete geçecek olan Diltaş Üniversitemizle büyümeye ve eğitim sektörüne yön vermeye devam edeceğiz. Bu süreçte köklü geçmişimize bağlı kalarak tüm toplumu koşulsuz bir sevgiyle kucaklayıp doğruluk, güven, istikrar, disiplin, azim ve fedakarlık ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz.

Diltaş hayatı toz pembe gösteren değil, eğitim ve öğretim odaklı, doğruları ve gerçekleri açıkça söyleyen bir kurum olmuştur. Toplumda bu şekilde takdir görmüştür. Başarıyı her öğrencisinde hedefleyen, bu yüzden temelden aldığı öğrencilerini en iyi şekilde yetiştiren, diğer tüm kurumlara saygısı olan ama rekabeti sadece kendisiyle yapan, Konya’da başarı denince akla ilk gelen ve Türk eğitim camiasının yüz akı olan Diltaş Eğitim Kurumları; aklın ve gücün birliği ile, tecrübenin ve olgunluğun desteğiyle milli ve manevi değerlerine bağlı, Konya’mıza, Türkiye’mize ve tüm insanlığa faydalı, üstün başarılara sahip olan Cumhuriyet’in aydınlık yüzlerini yetiştirmeye devam edecektir.

 

Sevgi ve saygılarımla...

                                                                                                                                                                                            İ. Safa KETENCİ

Diltaş Eğitim Kurumları

Genel Müdürü

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.