“DİLTAŞ’TA MİLLİ MÜCADELEMİZİN 100. YILI COŞKUSU!”

“DİLTAŞ’TA MİLLİ MÜCADELEMİZİN 100. YILI COŞKUSU!”
Diltaş Eğitim Kurumları olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadelemizi başlatışının 100. Yıl dönümünde görkemli bir kutlama gerçekleştirdik!

Diltaş Eğitim Kurumları olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadelemizi başlatışının 100. Yıl dönümünde görkemli bir kutlama gerçekleştirdik! Programımız bağımsızlık ve özgürlük meşalesinin yakılması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Diltaş Anadolu Liseleri öğrencilerimizden oluşan 44 kişilik bir grup Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu. Ardından sahnelenen “Yüzbaşı Faruk” skeci izleyenlere oldukça duygulu anlar yaşattı. Sonrasında şiir ve müzik dinletisi seyircileri tarihin derinliklerine götürdü. Diltaş Halk Oyunları Topluluğu, Türk kültürünü yaşatan gençler olarak yine muhteşem bir performans ortaya koydu! Kutlamaların son kısmında ise Türk bayrakları ile donatılan salonumuzda coşkulu bir bayrak gösterisi yapıldı!

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.