Diyarbakır'da uyuşturucu ve silah kaçakçılığı operasyonu

Diyarbakır'da uyuşturucu ve silah kaçakçılığı operasyonu
Bismil ilçesinde evde yapılan aramada yaklaşık 2 kilogram esrar, silah ve mühimmat bulundu

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde düzenlenen operasyonda yaklaşık 2 kilogram esrar, silah ve mühimmat ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Sinan Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince silah ve uyuşturucu kaçakçılığına yönelik arama faaliyeti icra edildiği bildirildi.

Bismil'in Sinan Mahallesi'nde bir şüpheliye ait ev ve eklentilerinde bomba arama köpeği kullanılarak gercekleştirilen aramada yaklaşık 2 kilogram kubar esrar, 2 kalaşnikof, bir av tüfeği, 70 fişek, 6 şarjör ve 2 döner bıçağı ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, gözaltına alınan 2 zanlıdan birinin tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.