Dolandırılmaktan son anda kurtuldu

Dolandırılmaktan son anda kurtuldu
Telefonda kendisini savcı olarak tanıtan kişiye kredi çekerek para gönderen muhtar, hesaba bloke konulmasıyla dolandırılmaktan kurtuldu

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde telefonda kendisini savcı olarak tanıtan kişi için kredi çekip para gönderen muhtar, dolandırılmaktan son anda hesabın bloke edilmesiyle kurtarıldı.

Karaköy Muhtarı Ömer Korkmaz'ı (62) cep telefonundan arayan ve kendisini savcı olarak tanıtan kişi, banka hesabının terör örgütü tarafından ele geçirildiğini söyleyerek, yapılacak operasyon için verdikleri hesaba para yatırmasını istedi.

Bankadan 26 bin lira kredi çeken Korkmaz, belirtilen hesaba parayı yatırdı. Korkmaz'ın durumundan şüphelenen banka görevlilerinin ihbarı üzerine polis, dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlattı. Hesabın bloke edilmesiyle dolandırıcılar parayı çekemedi.

Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bankadan 26 bin lira kredi çekip telefonda verilen hesaba yatırdığını belirterek, "Polis ve bankadaki görevliler, beni üzgün görüp sebebini araştırınca, dolandırılmaya çalışıldığımı tespit etti. Gönderdiğim hesap bloke olduğu için, Allah'tan parayı çekememişler. Yoksa para dolandırıcıların eline geçecekti." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.