DOLULAR: EFENDİ OLMAYA DEĞİL HİZMETKÂR OLMAYA GELDİK

DOLULAR: EFENDİ OLMAYA DEĞİL HİZMETKÂR OLMAYA GELDİK
AK Parti Meram İlçe Teşkilatı’nın 20 Aralık 2017 yılında yapılan kongre sonrası yeni yapılanması tamamlandı. 2018 yılına genç ve dinamik bir kadro ile giren Ak Parti Meram İlçe Teşkilatı, 2019 seçimlerinde büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı, yeni yapılanmasını basın toplantısıyla duyurdu. AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımlarını yaptıklarını, başkan yardımcıları ve mahalle koordinatörlerinin belli olduğunu, çok hızlı şekilde çalışmaya başladıklarını ifade etti.

Mustafa Dolular, “ Yönetim kurulu üyelerimizin belirlenmesi sürecinde oldukça geniş kapsamlı bir çalışma yapılmıştır. Yüzlerce kişi ile tek tek görüşerek, gerekli istişareler ve mülakatlar sonucunda yönetim kurulumuz şekillenmiştir. Yönetimimiz de ak olan hak davamızda bizlerle çalışma heyecanına ortak olma talebinde bulunan bütün dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

GÖNÜL KAZANMAK OY KAZANMAK KADAR ÖNEMLİ

Dolular konuşmasının devamında ise, “ 115 mahallemizde yaklaşık 340 bin hemşerimize aynı yakınlık içerisinde şeffaf bir yönetim anlayışı ile muhtarlarımız, mahalle temsilcilerimiz işbirliğinde hizmet etme çabası ve gayreti içerisinde olacağız.  Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde 2019 seçimlerinde Meram İlçesinde büyük başarılara imza atmak için gece gündüz yoğun bir şekilde çalışmalara başladık.  “ Efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik” düsturuyla gece gündüz, kar yağmur demeden tüm halkımıza ulaşarak 2019 seçimlerinin hazırlıklarını yapacağız. Çıktığımız bu kutlu yolda sadece rabbimizden yardım istedik, hemşerilerimizden destek talep edeceğiz. Gönül kazanmayı, oy kazanmak kadar önemli gördüğümüz için hemşerilerimizin gönlünü kazanmak üzere yarışacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Meram İlçe Teşkilatının Yönetim Kurulu; Mustafa Dolular, Muhammed Baysal, Mehmet Emin Keçeciler, Selçuk Mehmet Türkmenoğlu, İsmail Acar, Ayşe Uçar, Ali Öz, Eyüp Sabri Ekinalan, Halil İbrahim Erdal, Turan Erbaş, Selim Çifter, Sevil Tosunoğlu, Mustafa Selman Avcı, İrfan Can, Hasan Kulu, Hüseyin Cengaver Alp, Mehmet Şakir Arıtan, Ayşe Akpınar, Muhammed Mustafa Küçükdoğru, Rıfat Soyarslan, İbrahim Eken, Emre Gül, Şerife Yabancıün, Ahmet Özçırık, Yasin Maşalı, Hüseyin Dinler, Fadimana Sert isimlerinden oluşuyor.

(Ebrar Küçükakın)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum