"Dost Eli" Yardım Tırı Bremen'den Yola Çıktı

"Dost Eli" Yardım Tırı Bremen'den Yola Çıktı
Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği bünyesinde faaliyet gösteren "Dost Eli", 11. yardım tırını Muğla’ya gönderdi

BREMEN (AA) - Almanya’nın Bremen kentinde Galatasaray Taraftarlar Derneği bünyesinde faaliyet gösteren ''Dost Eli'' inisiyatifi, Türkiye’deki yardıma muhtaç aileler ve çocuklar için yardım tırını Muğla'ya yolladı.

"Dost Eli" yardım kampanyasının ana sponsorluğunu Bundesliga takımlarından Werder Bremen yaptı.

Bremen'de düzenlenen uğurlama törenine Bremen Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Hasan Küşneci, Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Kapiz, Ortaca Belediyesi Başkanvekili İsmet Şahin katıldı.

Küşneci, tırı ağırlıklı olarak tekerlekli sandalye, hasta yatakları, çocuk ve okul malzemeleriyle doldurduklarını belirterek, şunları dile getirdi:

"2006 yılında başlattığımız yardım kampanyamız kapsamında bu yıl 11. yardım tırımızı yolcu etmekten mutlu olduk. Bu kez Muğla ilimiz bizi seçti, biz de Muğla ilimizi. Dolayısıyla sevgimizi, hasretimizi ve özlemimizi içine koyduk ve yolcu ettik. Tırımız Allah izin verirse dört gün sonra Muğla’da olacak."

Erol Kapiz de toplanan yardımları Muğla’ya götürmek Bremen'e geldiklerini aktararak, "Yardımları ihtiyacı olanlara ulaştıracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın." diye konuştu.

Tırın Muğla'ya varmasının ardından gelecek hafta cuma günü Vali Konağı önünde düzenlenecek törenle yardımların ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı ifade edildi.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.