Dsi Sivas Bölge Müdürü Kaya Suşehri'nde

Dsi Sivas Bölge Müdürü Kaya Suşehri'nde
SİVAS (AA) - Devlet Su İşleri (DSİ) 19. Bölge Müdürü İsmail Kaya, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.Kaya, ilk olarak Belediye Başkanı Fazlı...

SİVAS (AA) - Devlet Su İşleri (DSİ) 19. Bölge Müdürü İsmail Kaya, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

Kaya, ilk olarak Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret etti ve DSİ tarafından ilçe geneline yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İlçeye yapılacak Selpinti Barajı yapımıyla ilgili gerekli teknik çalışmaların devam ettiğini aktaran Kaya, baraj suyunun geçeceği kanallar bölgesinde gerekli ölçümlerin yetkililer tarafında yapılmaya başlandığını belirtti.

Başkan Yüksel ise, Selpinti Barajı'nın ilçe çiftçisi için önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu baraj ilçemiz için çok önemli. Bu nedenle bu barajın bir an önce yapılmasını arzu ediyoruz. Çünkü ilçe çiftçilerimiz bu barajın yapılmasını bekliyor. Bu baraj yapıldığı takdirde bölgede çiftçiliğin canlandırılacağını ümit ediyoruz." diye konuştu.

Ziyarette, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Tarık Pasin, Havza Yönetimi Şube Müdürü Kenan Çelik ve Suşehri DSİ Müdürü Veli Aygül hazır bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.