Dsi'den Elazığlı Öğrencilere Yardım

Dsi'den Elazığlı Öğrencilere Yardım
DSİ Genel Müdürlüğünce uygulanan, "Köy Okullarına Yardım Kampanyası" kapsamında personelin gönüllü katkılarıyla Elazığ'daki öğrencilere kırtasiye ve giysi yardımı yapıldı- DSİ 9. Bölge Müdür Yardımcısı Gerçek: - "DSİ, baraj, gölet, sulama gibi tesislerin

ELAZIĞ (AA) - Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce uygulanan, "Köy Okullarına Yardım Kampanyası" kapsamında Elazığ'daki öğrencilere kırtasiye ve giysi yardımında bulunuldu.

DSİ Genel Müdürlüğünce geleneksel hale gelen kampanya kapsamında, Elazığ'ın Bükardi Beldesi'nde bulunan Bükardi İlkokulu ve ortaokulu için gönderilen yardım malzemeleri öğrencilere teslim edildi.

DSİ 9. Bölge Müdür Yardımcısı Ercan Gerçek, yaptığı açıklamada, kitap, kırtasiye ve giysi malzemelerinden oluşan yardım paketlerini öğrencilere ulaştırdıklarını söyledi.

"Öğrencilerin gözlerinden mutluluklarına şahit oldum. Yardımların amacına ulaştığını görmek, temsilcisi olduğum yardımseverler adına beni ziyadesiyle sevindirdi. Devletimiz ve milletimiz aziz olsun." diyen Gerçek, şunları kaydetti:

"DSİ, baraj, gölet ve sulama gibi tesislerin inşasının yanı sıra gönül köprüsü kurmak suretiyle de milli birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olmaktadır. Zira bu yardımlar DSİ Genel Müdürlüğümüz ve 26 bölge müdürlüğümüzdeki tüm personelin gönüllü katılımıyla sağlanmıştır."

Okul müdürü Mehmet Cenk, yardımların toplanmasından, okula ulaşmasına kadar emeği geçenlere öğrenciler ve belde halkı adına teşekkür etti.

Cenk, yardımların öğrencilerin ihtiyaç duyduğu malzemelerden oluştuğunu aktararak, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha uygun koşullarda eğitim ve öğretimi için çabalayan yardımseverlerin olduğunu görmek, bu zor coğrafi şartlarda görev yapan biz öğretmenleri gelecek için daha da umutlandırmıştır." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.