Dünya Şampiyonu Ve Üçüncüsü Sualtı Ragbi Milli Takımları Türkiye'ye Döndü

Dünya Şampiyonu Ve Üçüncüsü Sualtı Ragbi Milli Takımları Türkiye'ye Döndü
- 21 Yaş Altı CMAS Sualtı Ragbisi Dünya Şampiyonası'nda birinci olan Türk Kadın Milli Takımı ile üçüncülüğü elde eden Erkek Milli Takımı için İzmir'de coşkulu bir karşılama töreni yapıldı


İZMİR (AA) - Almanya'da yapılan 21 Yaş Altı CMAS Sualtı Ragbisi Dünya Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan Türk Kadın Milli Takımı ile üçüncülüğü elde eden Erkek Milli Takımı, İzmir'de coşkuyla karşılandı.

İstanbul aktarmalı olarak Adnan Menderes Havalimanı'na gelen milli takım kafilelerini karşılayanlar arasında sporcuların aileleri, yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu yer aldı.

Uslu, bando takımının da eşlik ettiği sporculara çiçek vererek başarılarından dolayı kutladı. Milli sualtı ragbi sporcuları ise kendilerini karşılayanlara marşlar söyleyerek teşekkür etti.

Kadın milli takımı final maçında Kolombiya'yı 1-0 yenerek dünya şampiyonu olmuştu. Erkek milli takımı ise üçüncülük maçında Norveç'e 4-1 üstünlük sağlamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.