Dünyada Tek Olmak İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz

Dünyada Tek Olmak İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz
Özdöken Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Duman, dünyada tek olmak için gece gündüz çalıştıklarını ve bu doğrultuda Avrupalı rakiplerine her zaman açık ara fark attıklarını söyledi.

1976 yılında kurulan, kurulduğu günden bu yana Konya’nın ve Dünya’nın sayılı firmaları arasında kendine her zaman yer bulan Özdöken Tarım Makinaları, 16. Tarım, Tarımsal, Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarında gelen katılımcıları yeni ürünlerini sergileyerek, çiftçinin en önemli yardımcısı olmaya devam ediyor. Tarım Fuarının ilk yıllarından bu yana sürekli katılan Özdöken Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Duman, Türkiye’de ve dünyada tarım makinalarında ses getirmek için çalışmalarına gece gündüz devam ettiklerini ve bayrağı her zaman göklerde dalgalandırmak için mücadeleyi bırakmayacaklarını söyledi.

ÇİFTÇİNİN, BÜYÜK KISMI TARLADA

40 bin metrekare açık alan ve 20 bin metrekare kapalı alan 4 fabrika, 150 personel ile çiftçinin her zaman yanında olduklarını belirten Özdöken Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Duman, “Şirketimizi kuralı 42 yıl oldu. Fuara 2003’ten beri katılıyoruz. Geçen seneye nazaran bu sene fuara katılım düşük. Birinci gün katılımcı sayısı çok azdı. Fuarı şubat ayında yapsalar daha iyi olur. Çünkü çiftçinin, büyük kısmı tarlada. Yeni ürünümüz olan çapa tutmayan merdaneyi gelen misafirlerimize sunuyoruz. Baskı tekerli mibzerimiz var. Mibzer helezonu yaptık. Boğaz yumuşatma çapa makinesi yaptık. Pancarları artık çiftçiler makineyle çapalasın diye yumuşatma makinesi yaptık. İstek ve talep var inşallah fuarın son gününe kadar burada çiftçilerimizin isteği doğrultusunda satışlarımıza devam edeceğiz” dedi.

TÜRKİYE’DE EN İYİ MAKİNEYİ BİZ YAPACAĞIZ

İhracat rakamlarının her sen arttığını, Türkiye ekonomisine destek vermek için daha fazla çalıştıklarını ifade eden Duman, “İhracatlarımız her sene artarak devam ediyor. Geçen yıl ürettiğimiz ürünün yüzde 25’ini ihraç ettik. Bu sene sayıyı inşallah yüzde 30’lara çıkartacağız. Yurt dışına bayilikler verdik. 30 tane ülkeye ihracat yapıyoruz, daha çok Rus Cumhuriyetlerini kapsıyor. Yeni Zelanda’ya kadar ulaşıyoruz. Ürünlerimize sevgimizi katarak en iyi şekilde müşterimize sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Türkiye’de en iyi makineyi biz yapacağız ve yurt dışında da bizim ismimiz her zaman duyulacak” diye konuştu.

HABER: Uğur Sarı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum