Edenred "Satınalma Ve Tedarik Yönetimi Zirvesi"nin Altın Sponsoru Oldu

Edenred "Satınalma Ve Tedarik Yönetimi Zirvesi"nin Altın Sponsoru Oldu
İSTANBUL (AA) - Uluslararası yemek kuponu firması Edenred, Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği'nin (TÜSAYDER) düzenlediği 7. Türkiye Satınalma...

İSTANBUL (AA) - Uluslararası yemek kuponu firması Edenred, Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği'nin (TÜSAYDER) düzenlediği 7. Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi'nin altın sponsoru oldu.

Edenred'den yapılan açıklamaya göre, çalışanlar için satın alma gücünün artmasını, kurum bütçelerinin etkin yönetimini ve birlikte çalıştığı üye iş yerlerine ek satış hacmi yaratmayı hedefleyen Edenred, bu yıl "Geleceği Değiştir” sloganı ve "Milli Satınalma 4.0" temasıyla gerçekleştirilen 7. Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi'ne altın sponsor olarak destek verdi.

Yeşilköy’deki WOW Convention Center’da 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen zirve, tüm dünyadan 6 binden fazla satın alma profesyonelini bir araya getirerek sektörün en büyük buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Altın sponsor Edenred, zirve kapsamında, standında sektör profesyonelleri ile buluşarak iş dünyasına özel sunduğu çözümlerini paylaşıp bilgi ve promosyon desteği sağladı.

Dünya çapında 43 milyonu aşkın çalışan, 750 bin firma ve kamu kuruluşu ve 1,4 milyon üye iş yerinden oluşan bir network'ü bir araya getiren Edenred, söz konusu organizasyon ile yeni iş birlikleri için de önemli bir adım atmış oldu.

Edenred, TÜSAYDER’in yıl boyu yapacağı zirve ve etkinliklerde de altın sponsorluğuna devam ederek, sürdürülebilir satın almada sektör profesyonellerinin yanında yer alacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.