Edirne'de Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı

Edirne'de Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı
Edirne'de iki grup arasındaki kavgada 3 kişi yaralandı. İddiaya göre, Çilingirler Caddesi'nde A.K'nın (44) işlettiği telefon bayisine...

Edirne'de iki grup arasındaki kavgada 3 kişi yaralandı. 

İddiaya göre, Çilingirler Caddesi'nde A.K'nın (44) işlettiği telefon bayisine gelen V.A. (34) ve Ü.A. (26), aldıkları telefonu çaldırdıklarını belirterek, işletme sahibinden yardım istedi. Kendilerine karakolda tutanak tanzim ettirmelerini öneren iş yeri sahibi A.K. ile tartışan kişiler, dükkandan ayrıldı. 

Yaklaşık yarım saat sonra ellerinde sopa ve bıçak olan 5 kişiyle dükkana gelen V.A. ve Ü.A, işletme sahibiyle bir süre tartıştı. Çevredeki bazı esnafın da katıldığı tartışma, kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada işletme sahibi A.K, kardeşleri E.K. (46) ve S.K. (56) yaralandı. 

Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis ekipleri de kavgaya karışan tarafları gözaltına aldı.

Öte yandan, yaşanan sopalı ve bıçaklı kavgayı çevredeki güvenlik kameraları da kaydetti. Kayıtlarda, dükkana sopa ve bıçakla gelen grubun iş yeri sahibi ve kardeşlerini darbettikleri görülüyor.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.