Edirne'de Sağanak

Edirne'de Sağanak
EDİRNE (AA) - Edirne'de etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.Kentte bazı caddelerde su birikintileri oluşturarak trafikte aksamalara yol açan sağanak...

EDİRNE (AA) - Edirne'de etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.

Kentte bazı caddelerde su birikintileri oluşturarak trafikte aksamalara yol açan sağanak nedeniyle trafik ekipleri, su birikintilerinin yoğun olduğu yollarda, trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Ekipler araçları yolda kalan sürücülere de yardım etti.

Öte yandan Talatpaşa Caddesi Abdurrahman Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkının tavan koruma malzemeleri, yağmur suyu birikmesi nedeniyle bazı araçların üzerine düştü. Düşen parçalar otomobillerin bir kısmına zarar verdi.

Şiddetli yağış sebebiyle Doktor Sadık Ahmet, İlhami Ertem, Koca Sinan, 1. Murat ve Şükrüpaşa mahallelerindeki bazı sokaklarda su birikintileri oluştu.

Apartmanlarının bodrum katlarını su basan vatandaşlar, sokaklardaki mazgalları kendi imkanlarıyla açmaya çalışırken, bazıları motopomplarla suyu tahliye etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.