Edirne'deki Araç Kundaklaması Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Edirne'deki Araç Kundaklaması Güvenlik Kamerasına Yansıdı
EDİRNE (AA) - Edirne'de bir aracın kundaklama anı güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, görüntüye göre Babademirtaş Mahallesi'nde park halindeki...

EDİRNE (AA) - Edirne'de bir aracın kundaklama anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, görüntüye göre Babademirtaş Mahallesi'nde park halindeki panelvana gece saatlerinde yaklaşan kimliği henüz belirsiz bir kişi araca yanıcı madde dökerek daha sonra ateşe veriyor.

Çevre sakinlerinin haber vermesi sonucu bölgeye gelen itfaiyenin söndürme çalışması görüntülere yansıyor.

- Sahibi Almanya'da yaşıyor

Almanya'da yaşayan araç sahibi Birol Bozdoğan (58) olayı duyması sonrası Edirne'ye geldi. Polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Gelini ve eşinin düğün için Edirne'ye geldiklerini, olayın aracı alış veriş sonrası park ettikleri yerde gece saatlerinde meydana geldiğinin tespit edildiğini ifade eden Bozdoğan, "Yakılan aracı Edirne'ye geldiğimiz zamanlarda kullanıyorduk. Eşim ve gelinim Edirne'ye düğün alışverişi yapmak için gelmişlerdi. Alışveriş dönüşü arabayı evin önüne park etmişler. Sabaha karşı kimliği belirsiz kişi veya kişiler arabayı ateşe vermiş. Bende bu haberi duyduktan sonra bu konuyla ilgilenmem için ülkeme geldim." diye konuştu.

Güvenlik kamerası görüntülerine göre kundaklamayı gerçekleştiren kişinin önce keşif yaptığını daha sonra aracı ateşe verdiğini Bozdoğan, araçta hasarın 35 bin lira civarında olduğunu kaydetti.





Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.