"Ege'nin Uludağı" Kayakseverleri Bekliyor

"Ege'nin Uludağı" Kayakseverleri Bekliyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan:- "Ege Bölgesi'ne hitap eden kayak merkezimize 'Ege'nin Erciyesi, Uludağı' diyoruz. Denizli Kayak Merkezi'ne bu sezon 100 bin ziyaretçi bekliyoruz"

DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bölgesindeki kayakseverlere hitap eden ve "Ege'nin Erciyesi, Uludağı" diye adlandırılan kentteki kayak merkezine bu sezon 100 bin ziyaretçi beklediklerini söyledi.

Kent merkezine 85 kilometre uzaklıktaki tesisi ziyaret eden Zolan, spor merkezinde acemi, orta seviye ve profesyoneller için 12 kilometre uzunluğunda 3 pist bulunduğunu bildirdi.

Tesiste yaklaşık 3,5 ay kayak yapılabildiğini anlatan Zolan, Denizli'nin alternatif turizm yatırımlarına da ev sahipliği yaptığını belirtti.

Denizli'nin artık Pamukkale ve kayak merkezinin beyazıyla ön plana çıkacağına işaret eden Zolan, şöyle konuştu:

"Tesisten sadece Denizlililer değil Muğla, Antalya, Aydın ve İzmir'den gelen kayakseverler de faydalanıyor. Ege Bölgesi'ne hitap eden kayak merkezimize 'Ege'nin Erciyesi, Uludağı' diyoruz. Burada toplam 12 kilometrelik kayak pisti var. Misafirlerimize dünya standartlarında hizmet veriliyor. Özellikle hafta sonlarını yoğun geçirmeye başladık. Denizli Kayak Merkezi'ne bu sezon 100 bin ziyaretçi bekliyoruz."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.