Emeklilerin konut sevinci

Emeklilerin konut sevinci
TOKİ, tarafından emekliler için yapılan konutların kura çekilişi yapıldı

EDİRNE (AA) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), tarafından emekliler için Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde yapılan konutların kura çekilişi yapıldı.

Bir düğün salonunda noter huzurunda yapılan çekilişte, ilçede yapılan 2+1, 33 konut sahiplerini buldu. İsimlerinin okunmasını büyük bir heyecanla bekleyen emekliler, çekilişin ardından mutluluklarını yakınlarıyla paylaştı.

Emeklilerden Hilmiye Derviş, büyük heyecan yaşadığını, ev sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Şanslı bir kura çektiğini anlatan Derviş ''Bana 5. kat çıktı. Allah herkese ev sahibi olmayı nasip etsin. Darısı bütün emeklilerimizin başına diyorum. Devletimize teşekkür ediyorum'' dedi.

Mustafa Yavaş ise ev sahibi olduğu için çok sevinçli olduğunu belirterek kendilerine bu şansı tanıyan herkese teşekkür etti.

Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah da bugün 33 emekli vatandaş için konut çekimi yapıldığını belirtti.

İlçelerinde büyük bir mutluluk yaşandığını anlatan Şahinşah ''Şu anda ilçemizde emekliler büyük bir mutluluk yaşamaktadır. Konutlarda yeni yaşam alanları oluşturulmuştur. İlçemizde şu an konut açığı kısmen kapanmıştır. TOKİ'nin diğer yatırımlarına da teşvik anlamında her zaman hazırız. Devletimize teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.