Emniyet Müdür Yardımcısının kalp krizinden ölmesi

Emniyet Müdür Yardımcısının kalp krizinden ölmesi
Doğum gününde hayatını kaybeden Tokat Emniyet Müdür Yardımcısı Ertürk'ün cenazesi toprağa verildi

AMASYA (AA) - Doğum gününde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Tokat Emniyet Müdür Yardımcısı Tamer Ertürk'ün cenazesi, köy mezarlığında defnedildi.

Tokat Ali Paşa Camisi'nde, İl Müftüsü Ahmet Erdem tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından konvoyla Amasya'nın Şeyhsadi köyüne götürülen Ertürk'ün cenazesi, köy mezarlığının yanındaki alanda hazırlanan masaya konuldu.

Burada bir kez daha kılınan cenaze namazının ardından Tamer Ertürk'ün cenazesi, köy mezarlığındaki aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde yakınları uzun süre gözyaşı döktü.

Törene, Ertürk'ün ailesi ve yakınları ile Tokat Valisi Cevdet Can, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Tokat Emniyet Müdürü Fikri Yalman, Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Tokat İl Jandarma Komutanı Albay Erkan Alacakurt, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü binasında görevli polis memurları, dün doğum günü olan Ertürk'ü odasında baygın halde bulmuş, 112 Acil Servis ekiplerince Tokat Devlet Hastanesine kaldırılan Tamer Ertürk, yapılan kalp masajına rağmen kurtarılamamıştı.

Emniyet Müdür Yardımcısının kalp krizinden ölmesi

Emniyet Müdür Yardımcısının kalp krizinden ölmesi

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.