EN AZ 1 PUAN

EN AZ 1 PUAN
Yarın sahasında ligin güçlü ekiplerinden İstanbulspor’u konuk edecek Anadolu Selçukspor’da hedef sahadan en az 1 puanla ayrılabilmek. Temsilcimiz, kötü gidişatını artık bir son vermek istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da nefesler tutuldu. Ligde kötü bir dönemden geçen ve ikinci yarıda henüz puanla tanışamayan yeşil-beyazlı ekip, yarından itibaren bu kötü seriyi sonuçlandırmayı düşünüyor. Kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek Yavru Kartal, en az 1 puanla sahadan ayrılmayı hedefliyor. 

4 HAFTADIR YÜZÜ GÜLMÜYOR

Yeşil-beyazlılarda yaşanan şanssızlıklar devam ediyor. Sakatlıklar dışında cezalı olan önemli oyuncularından da yoksun olarak geride kalan haftalarda maça çıkan temsilcimiz istediği sonuçları alamadı. Tam 4 haftadır puan yüzü görmeyen Anadolu Selçukspor, yarınki karşılaşmayla bu sonucu değiştirmek istiyor.

SON TAKİK HAZIRLIĞI

Zorlu rakip İstanbulspor’u iyi analiz eden teknik patron Cenk Özcan, oyuncularına son uyarılarda bulunuyor. Hafta başından bu yana hazırlıklarını Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri’nde sürdüren Anadolu Selçukspor, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Yeşil-beyazlı futbolcuların yapılan idmanda hırslı olduğu ve aralarında tüm konuşmaları yaparak sahaya en azından 1 puan alarak ayrılmak için mücadele edeceklerini söylediler. (İbrahim Yapıcı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.