En Beğenilen Lider Araştırmasında Destici Sürprizi

En Beğenilen Lider Araştırmasında Destici Sürprizi
ORC'nin 36 ilde yaptığı en beğenilen lider araştırmasında BBP Lideri Mustafa Destici, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi geride bırakarak ikinci sırada yer aldı.

ORC Araştırma Şirketi'nin 15-25 Ekim tarihleri arasında 36 ilde yaptığı "Siyasi gündem ve seçmen eğilimleri" araştırmasından parti liderlerini memnun etmeyecek sonuçlar çıktı.

DAVUTOĞLU'NA BEĞENİ DÜZEYİ DÜŞÜK

11 bin 353 kişi ile yüz yüze görüşme metoduyla yapılan araştırmada vatandaşlara en beğendikleri siyasi parti liderinin kim olduğu sorusu yöneltildi. Bu soruya yanıt verenlerin yüzde 45.8'i Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu beğendiğini belirtirken, yüzde 49'u "beğenmiyorum" yanıtını verdi.

İŞTE ORC'NİN EN BEĞENİLEN LİDER SIRALAMASI;

DESTİCİ SÜRPRİZİ

En beğenilen liderler sıralamasında ikinci sırada sürpriz bir isim var. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi yüzde 27.1 olurken, beğenmeyenlerin oranı yüzde 51.3 oldu.

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ'NİN DURUMU DA KÖTÜ

Ankette CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu beğenenlerin oranı yüzde 20.4 olurken, beğenmeyenlerin oranı yüzde 73.5 seviyelerine kadar çıktı. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de notu oldukça düşük. Ankete katılanların yüzde 17.9'u Bahçeli'nin politikasını beğendiğini belirtirken, yüzde 76.8'lik kesimde MHP Liderinden memnun olmadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.