En Çok Kazanan Teknik Direktör KİM?

En Çok Kazanan Teknik Direktör KİM?
Futbolcuların ardından Türkiye'de merak konusu olan teknik direktörlerin yıllık ücretleri dudak uçuklatacak cinsteydi. Prandelli ve Halilhodzic'in gitmesinin ardından liderlik koltuğuna 1 Milyon 600 bin Euro ile Beşiktaş'ın Hırvat hocası Slaven Bilic otur

Futbolcuların ardından Türkiye'de merak konusu olan teknik direktörlerin yıllık ücretleri dudak uçuklatacak cinsteydi. Prandelli ve Halilhodzic'in gitmesinin ardından liderlik koltuğuna 1 Milyon 600 bin Euro ile Beşiktaş'ın Hırvat hocası Slaven Bilic oturdu.

 

"SLAVEN BİLİC ZİRVEDE"

Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic'in yıllık geliri dudak uçuklattı. Ünvanı daha önce elinde bulunduran Galatasaray'ın eski teknik direktörü Prandelli'nin 2 milyon 295 Euro, Halilhodzic is 1.7 milyon Euro aldığı öğrenildi.

Ancak bu iki teknik adamın gönderilmesinin ardından liderlik koltuğuna Hırvat Hoca Slaven Bilic oturdu. Slaven Bilic'in yıllık kazancı ise 1 milyon 600 bin Euro olduğu belirlendi.

 

Görev alan bir diğer teknik adam İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'den aldığı yıllık ücret ise 1 milyon dolar. İkinci sırada yer alan teknik direktör ise 16. sırada bulunan Sivasspor'un hocası Roberto Carlos. Roberto Carlos yıllık 1.5 milyon Euro kazanıyor. Listenin geri kalan üst sıralarını üç teknik adam paylaşıyor.

 

Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal'ın yıllık kazancının 1 milyon 475 Euro olduğu öğrenildi. Ertuğrul Sağlam'ın 1 milyon 250 bin Euro, Şenol Güneş'in ise 1.2 milyon Euro kazandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.