Engelliler "Engelsiz Yaşam" İçin Yarıştı

Engelliler "Engelsiz Yaşam" İçin Yarıştı
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde gerçekleştirilen "3. Geleneksel Atletizm ve Spor Şenliği"nde engelliler, birinci olmak için ter döktü

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde "Engelsiz yaşam" sloganıyla düzenlenen "3. Geleneksel Atletizm ve Spor Şenliği"nde engelli sporcular, birincilik için mücadele etti.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışlarda, ilçedeki rehabilitasyon merkezlerinden gelen engelli sporcular birbiriyle kıyasıya mücadele etti.

Sporcular, 50 metre koşu, şınav, mekik, bocce, barfiks ve uzun atlamada birinci olmak için ter döktü.

Yarışlarda dereceye giren engelliler, madalyalarını aldıktan sonra halay çekti.

Bedensel Engelliler İl Temsilcisi Dursun Köroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal yaşantılarına destek olmak amacıyla sportif ve kültürel faaliyetler yürüttüklerini söyledi.

Kadirli Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Yılmaz Bal da şenliğin "engelsiz yaşam" sloganıyla düzenlendiğini bildirdi.

Yarışmada yer alan Kader Kunduz ise şenliğe her yıl katıldığını ve çok mutlu olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımla çok güzel ve keyifli yarışmalar yapıyoruz. Gelecek yıl da katılmak istiyorum." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.