Engelliler fidan dikti

Engelliler fidan dikti
İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü'nce (İSEM), gelecek nesillere engelsiz bir doğa bırakmak...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü'nce (İSEM), gelecek nesillere engelsiz bir doğa bırakmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, engelliler fidan dikti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İSEM hizmet merkezlerinden eğitim alan 250 engelli, eğitmenlerinin gözetiminde Kemerburgaz'daki ormanlık alanda 250 servi fidanını toprağa kavuşturdu.

Engelli bireyler ve ailelerinde çevre duyarlılığı oluşturmak, doğa sevgisi kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, İSEM Gösteri Sanatları Grubu ve profesyonel müzik eğitmenleri de konser verdi.

Down sendromlu, otizmli, zihinsel ve bedensel engelli bireylerden oluşan 250 kişinin katıldığı etkinlik, engelli bireylerin yaşadıkları çevreyi tanımaları ve çevreye karşı sosyal farkındalık kazanmaları açısından özel bir öneme sahip.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.