Engelliler temsili gelin ve damat oldu

Engelliler temsili gelin ve damat oldu
Kütahya'da engelli çocuk sahibi bir grup aile, çocuklarına gelin ve damat olmanı hayalini düzenledikleri düğün töreni ile yaşattı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, engelli çocukları bulunan 9 aile, bir araya gelerek, çocuklarının hayalini gerçekleştirmek için temsili düğün düzenledi.

Engelli çocuğu olan aileler bir araya gelerek temsili bir düğün yapma kararı aldı. Hisar Mahallesi'nde gerçekleştirilen düğünde 6 kadın engelli gelinlik, 3 erkek de asker kıyafeti ve damatlık giymenin sevincini yaşadı.

Eğlencede temsili gelin ve damatlara kına yakıldı. Aileleriyle birlikte müzik eşliğinde eğlenen engelli gelin ve damatların mutluluğu gözlerinden okundu. Düğüne katılan vatandaşlara tören sonunda yemek ikram edildi.

Engelli aileleri adına AA muhabirine açıklama yapan İzzet Bahadır, oğlunun da engelli olması sebebiyle bu eğlenceye destek verdiğini belirtti.

Düzenlenen temsili düğünde çocuklarının çok mutlu olduğunu anlatan Bahadır, "İlçemizde yaşayan engelli aileleriyle ortaklaşa bir karar alarak temsili düğünü organize ettik. Düğüne ilçemizdeki tüm engellileri davet ettik. Düğüne katılan herkes çok mutlu oldu. Gelecek yıl daha geniş kapsamlı bir temsili düğün yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.