Erdoğan'dan belgesel sürprizi

Erdoğan'dan belgesel sürprizi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara'ya gitmek için geldiği ve yaklaşık 2 saat kaldığı Atatürk Havalimanı'nda belgesel çekimine katıldığı öğrenildi.

Küçükçekmece'deki tanıtım toplantısından sonra, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'ya hareket etmek üzere Atatürk Havalimanı'na gitti. Erdoğan'ı, havalimanına gelişinde, İstanbul Vali Yardımcısı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Celalettin Yüksel, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Kaplan, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve diğer ilgililer karşıladı.
2 SAAT BELGESEL ÇEKİMİNE KATILDI
Daha sonra VIP salonuna giriş yapan Erdoğan, 2 saat boyunca burada kaldı. Başbakan'ın bu süre içerisinde bir belgesel çekimine katıldığı öğrenildi.
Erdoğan, çekimin ardından, özel "ANA" uçağıyla saat 19.05'te Ankara'ya hareket etti. Başbakan'ı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu uğurladı. Erdoğan ile birlikte, eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da Ankara'ya gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.