Erhan Oğuz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Erhan Oğuz Son Yolculuğuna Uğurlandı
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde uzun yıllar hizmet eden Zabıta Memuru Erhan Oğuz vefatının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ereğli Belediyesi’nde 1990 yılında göreve başlayan ve aralıksız 20 yıl görev yapan Oğuz, 2010 yılında emekli olmuştu. Bir süredir yaşadığı rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Erhan Oğuz, dün gece vefat etti. Cenazesi uzun yıllar görev yaptığı Ereğli Belediyesine getirilen Oğuz için kısa bir program düzenlendi. Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın ve mesai arkadaşları ile sevenlerinin katıldığı programda Oğuz’un özgeçmişi okundu.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kendisi ile çalışma fırsatı bulamadığı merhum Erhan Oğuz ile İlçe Tarım Müdürü iken gıda denetimlerinde çalıştıklarını ve Oğuz’un işini layıkıyla yerine getiren bir değer olduğunu söyledi.

Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve mesai arkadaşları ile sevenlerine başsağlığı dileyen Özgüven’in konuşmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın dua okudu ve ardından Oğuz’un cenazesi omuzlarda cenaze aracına götürülerek son yolculuğuna uğurlandı. Evli ve 3 çocuk babası olan Oğuz, Ulucami’de kılınan cenaze namazı sonrası Meydanbaşı Mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.