Eşi ve 2 çocuğunu vurup intihar ettiği iddiası

Eşi ve 2 çocuğunu vurup intihar ettiği iddiası
Trabzon'da yaklaşık 8 yıldır görev yapan polis memurunun, evinde beylik tabancasıyla eşi ile 2 çocuğunu vurarak intihar ettiği öne sürüldü- Polis Veli Çakı'nın erkek ve kız çocuğu hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı

TRABZON (AA) - Trabzon'da bir polis memurunun, beylik tabancasıyla 2 çocuğunu öldürüp, eşini ağır yaraladıktan sonra intihar ettiği ileri sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Taksim Polis Karakolu'ndaki nöbetinin ardından aracıyla Pelitli Mahallesi Aydınkent Sitesi'ndeki evine giden Veli Çakı'nın, 8. kattaki evinden bir süre sonra silah sesleri duyuldu.

Komşularca durumun polis ve jandarmaya bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, evde Veli Çakı (52) ile eşi Gönül, oğlu Çağatay (26) ve kızı Tansu Çakı'yı (18) silahla vurulmuş buldu.

Veli Çakı ile kızı Tansu'nun olay yerinde öldüğünü belirleyen 112 acil servis ekipleri, ağır yaralı Çağatay ve Gönül Çakı'yı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine kaldırdı. Çağatay Çakı, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Anne Gönül Çakı ise yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Olayın ardından eve gelen cumhuriyet başsavcısının incelemelerinin ardından baba Veli ile kızı Tansu Çakı'nın cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracıyla Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cenazelerin apartmandan çıkarılışı sırasında Çakı ailesinin bazı komşuları gözyaşı döktü.

Trabzon Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerin ardından Veli Çakı ile oğlu Çağatay ve kızı Tansu'nun cenazelerinin Kırşehir'e gönderilmesi bekleniyor.

Olayı duyan polis arkadaşları ve amirleri Çakı'nın evine gelerek bilgi almaya çalıştı.

Bu arada, Veli Çakı'nın Kırşehirli olduğu ve yaklaşık 8 yıldır Trabzon'da görev yaptığı belirtildi. Çağatay Çakı'nın Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Yazılımı Bölümünden mezun olduğu, kardeşi Tansu Çakı'nın ise lise son sınıfta okuduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.