Eşini döverek öldürdüğü iddia edilen kişi tutuklandı

Eşini döverek öldürdüğü iddia edilen kişi tutuklandı
Şanlıurfa'da darbedilmiş halde hastaneye bırakılan ve 14 gün sonra hayatını kaybeden kadının, ikinci evliliğini yaptığı için kocasından boşanmak istediği öğrenildi

Şanlıurfa'da eşini döverek öldürdüğü otopsi raporuyla belirlenen kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesi'nde yaşayan ve İsmail K. ile 11 yıllık evli olan Sema K, 25 Ocak'ta darp edilmiş halde hastaneye kaldırıldı.

Sema K. hastane polisine verdiği ifadede bir grup tarafından saldırıya uğradığını ve gasbedildiğini söyledi. 15 gün hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Sema K, 9 Şubat'ta öldü.

Sema K'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Sema K'nın otopsi raporunda farklı zamanlarda darbedildiği ve bunun neticesinde öldüğü belirlendi. Söz konusu rapor Eyyübiye İlçe Jandarma Karakolu'na gönderildi.

Jandarma ekipleri, Seman'nın kim tarafından darp edildiğini bulmak için çalışma başlattı. Çalışma neticesinde İsmail K.'nın aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Ekipler, yaptığı çapraz sorgu neticesinde İsmail. K'nın eşi Sema K'yı farklı zamanlarda darbettiğini belirledi.

- Boşanmak istiyordu

İsmail K'nın Sema K'dan çocuğu olmadığı gerekçesiyle imam nikahı ile başka bir kadınla evlendiği öne sürüldü. Sema K'nın boşanma isteğini reddeden İsmail K'nın, bundan dolayı eşini sürekli darbettiği iddia edildi.

Jandarmadaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen İsmail K, "Kişiyi darbetmek, eşinin ölümüne sebebiyet vermek" suçlarından tutuklandı.

 

 

 

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.