Eşini silahla yaralayan kişi ölü bulundu

Eşini silahla yaralayan kişi ölü bulundu
Alanya'da boşandığı eşini silahla yaralayarak olay yerinden kaçan kişinin cesedi bulundu

ANTALYA (AA) - Alanya ilçesinde boşandığı eşini tabancayla yaralayan kişi, bir süre kaçtıktan sonra aynı silahla başından vurulmuş şekilde ölü bulundu.

Şekerhane Mahallesi Tevfikiye Caddesi'ndeki bir çay ocağında arkadaşıyla oturan Melek P'nin (40) yanına gelen boşandığı eşi Durmuş Karakoç (39), yanındaki tabancayla Melek P'ye tek el ateş etti. Boynundan vurularak ağır yaralanan Melek P, olay yerine çağrılan ambulansla Başkent Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatan polis, Dinek Mahallesi'nde bir ceset bulunduğu ihbarı aldı. Olay yerinde yapılan incelemede, aynı tabancayla başından vurulduğu belirlenen kişinin, eşini silahla yaralayıp kaçan Karakoç olduğu belirlendi.

Yapılan ilk incelemeye göre, Karakoç'un "eski eşini vurup kaçtıktan sonra silahı kendi başına dayayarak silahı ateşlediği" ihtimali ağırlık kazandı.

Karakoç'un geçen yıl Melek P'nin şu anki eşi Y.P'yi de şişeyle vurarak yaraladığı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.