Eski kız arkadaşını ağır yaralayıp intihar etti

Eski kız arkadaşını ağır yaralayıp intihar etti
Tarsus'ta bir kadın eski erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen kişi tarafından silahla ağır yaralandı, zanlı intihar etti- Olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı

MERSİN (AA) - Mersin’in Tarsus ilçesinde eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişi tarafından silahla vurulan kadın ağır yaralandı, zanlı aynı silahla intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Şahin D. (48) bir süre arkadaşlık yaptığı ileri sürülen Serap D. ile aralarındaki anlaşmazlığı görüşmek üzere Eski Ömerli Mahallesi 1307 Sokak'ta çalıştığı eczaneye gitti.

Tartıştığı Serap D'yi yanında bulunan tabancayla ateş ederek yaralayan zanlı, daha sonra intihar etti. Ağır yaralanan kadın Tarsus Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Öte yandan, olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Bu arada, olay yerinde bulunanlar, Serap D'nin, Şahin D'nin kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle koruma talebinde bulunduğunu iddia etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.