Eskişehir'de karbonmonoksit zehirlenmeleri

Eskişehir'de karbonmonoksit zehirlenmeleri
Sobadan sızan gazdan zehirlenen 8 kişi, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 8 kişi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Alınan bilgiye göre, Arifiye Mahallesi Yediler Sokağı'nda yaşayan Selver Öztop (60) ile oğlu Taner (31) rahatsızlandı. Anne ve oğlu, yakınlarınca çağrılan 112 acil servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Çifteler ilçesi Çiftçi Mahallesi'ndeki evlerinde rahatsızlanan Ramazan (33), Nermin (31), Arif Kadir (10) ve Fatma Özkara (7), sağlık ekiplerince kaldırıldıkları Çifteler Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Seyitgazi ilçesi Yunus Mahallesi Özçetin Sokağı'nda oturan Yalçın Şancı (47) ile Pınar Kaya (43), fenalaşmaları üzerine durumu yakınlarına bildirdi. Şancı ve Kaya, eve gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

Tedavi altına alınan ve sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlendikleri belirlenen 8 kişiden Yalçın Şancı, Pınar Kaya ile Selver ve Taner Öztop'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.