Eskrim: 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası

Eskrim: 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası
Şampiyonanın ilk gününde 121 sporcu mücadele etti

MUĞLA (AA) - Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde, 121 sporcu mücadele etti.

Beşkaza Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın ilk gününde, erkekler ve bayanlar ferdi epe karşılaşmaları yapıldı.

Erkeklerde Okan Karadeniz birinci, Ali Ege Say ikinci, Murtaza Berkan Anıl ve Berk Tataroğlu da üçüncü oldu. Bayanlarda ise ilk sırayı Merve Ersoy alırken Badegül Tuncan ikinci, Berfin Şevval Alabaş ve Merve Güristan da üçüncü sırayı elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 gün sürecek şampiyonada 283 sporcunun mücadele edeceğini söyledi.

Muğla olarak bu yıl birçok spor organizasyonları gerçekleştirdiklerini kaydeden Yiğit, eskrim şampiyonasının ardından da bazı müsabakaların ilçede devam edeceğini belirtti.

Yiğit, bu yıl düzenlenen organizasyonlarda Fethiye'yi 7 bin kişinin ziyaret etmesini sağladıklarını, ilerleyen dönemlerde uluslararası organizasyonları ilçeye taşımayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.