Eso'dan "Bu Sanayide İş Var" Projesi

Eso'dan "Bu Sanayide İş Var" Projesi
Eskişehir Sanayi Odasınca, üyelerin artan çalışan ihtiyacını karşılamak amacıyla insan kaynakları veri tabanı oluşturuldu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından üyelerin artan çalışan ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan proje kapsamında insan kaynakları veri tabanı oluşturuldu.

ESO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, hem Oda üyesi firmaların çalışan ihtiyacının karşılanması hem de iş arayanları yüzlerce şirketin insan kaynaklarına tek bir öz geçmiş formuyla ulaştırmak için proje başlatıldı.

"Bu sanayide iş var" adlı proje kapsamında insan kaynakları veri tabanı oluşturuldu.

İş arayanlar, bilgilerinin söz konusu veri tabanında yer alması için basılı form ya da internet üzerinden form dolduracak.

Basılı formların ilk kısmı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Vilayet Meydanı'nda halka dağıtıldı ve çok sayıda geri dönüş alınılarak veri tabanına işlendi. www.cveso.es adresinden de formu doldurmak mümkün.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, iş arayanları yüzlerce şirketin insan kaynaklarına tek bir öz geçmiş formuyla ulaştıran projenin Eskişehir sanayisini geliştirme çalışmalarından biri olduğunu belirtti.

Kesikbaş, "Sanayimiz çeşitli yatırımlarla gelişiyor. Biz de oda olarak çeşitli projeler geliştirerek katkı sunuyoruz. Bu noktada www.cveso.es ile çeşitli alanlarda insan kaynağına ihtiyaç duyan firmalarımızla yine bu firmalar bünyesinde çalışan ya da çalışmak isteyenleri bir araya getirmeyi amaçlayan geniş bir öz geçmiş havuzu oluşturduk. Şehrimizi ve sanayimizi www.cveso.es üzerinden bir adım daha yakınlaştırdık." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.