Etyemez, TÜMSİAD’da ‘Evet’i anlattı

Etyemez, TÜMSİAD’da ‘Evet’i anlattı
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şubesini ziyaret ederek, yeni hükümet sistemi ve halk oyuna sunulacak anayasa değişikliği için destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve partililer birlikte TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Berdan Aktan, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile biraraya geldi.
Ziyarette konuşan TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Berdan Aktan dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Aktan, amaçlarının faizsiz ekonomiyi benimseyen bir iş adamları kuşağı oluşturabilmek olduğunu söyledi. Bu yönde çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Aktan, milli duruşu olan, devletine milletine bağlı işadamlarını bünyelerine katmaya gayret sarfettiklerini belirtti. Aktan, daha önce düzenledikleri basın toplantısında TÜMSİAD ailesinin referandumda ‘Evet’ oyu vereceğini hatırlatarak bu açıklamasını yineledi.
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise konuşmasında, Türk siyasi tarihinde yaşanan askeri darbelerin gölgesinde oluşturulan anayasaların değişmesi gerektiğini dile getirdi. Anayasada değişecek 18 maddeyi anlatan Etyemez, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sayesinde ülkede çift başlılığın kalkacağını, artık krizlerin yaşanmayacağını ifade etti.
Konuşmaların ardından Berdan Aktan ziyaret anısına Halil Etyemez’e tablo hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.