Eyüp'teki dernek lokaline silahlı saldırı

Eyüp'teki dernek lokaline silahlı saldırı
Yeşilpınar Mahallesi'ndeki dernek lokaline yönelik silahlı saldırıda yaralananlardan 1'i hayatını kaybetti - Derneğe yönelik terör örgütü tehdidi dolayısıyla olay yerinde sivil polis ekibi bulunduğu ve saldırganlara polis ekibince silahla karşılık verildi

İSTANBUL (AA) - Eyüp'teki dernek lokaline yönelik silahlı saldırıda yaralanan 1 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Yeşilpınar Mahallesi Muhtar Cami Sokak'taki Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği lokaline, kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silah ve tabancayla düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan İsmail Bayram, kaldırıldığı özel hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Saldırıda yaralanan Fatih Fırat ve Hüseyin Sözer'in tedavisine ise Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediliyor. Saldırı sırasında düşerek yaralanan bir kişinin de ayakta tedavi edildiği belirtildi.

Olay yerinde delil toplayan ve bölgedeki MOBESE ile güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekiplerinin, saldırganları yakalamak için yürüttüğü çalışmalar sürüyor. Polis helikopterinin de destek verdiği çalışmalara, özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri de katılıyor.

Bu arada, derneğe yönelik terör örgütü tehdidi nedeniyle olay yerinde tedbir amaçlı sivil polis ekibinin beklediği ve saldırıya polis ekibince anında karşılık verildiği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.